Avagy egy napra Díva leszek

Egy nap Díva leszek

Egy nap Díva leszek

Koncert az Adventista Egyházban

2018. november 23. - Bianca Terek

November 17.-én este adott egyházzenei koncertet az Orvosmuzsikusok Egyesülete.

Felléptek: Dr. Lehoczky Hajnalka, Dr. Greschik István, Prof. Dr. Borvendég János és Dr. Terék Blanka, Devich Benedek, ifj. Balázs Elemér, zongorán kísért: Mikó Szilvia korrepetítor.

Műsoron volt Bach, Handel, Boellmann, Dittersdorf.

Bevallom ez utóbbi két szerző számomra újdonság volt, és az is, hogy egy zenész egy szál nagybőgővel kiáll a színpadra és szólózik. Majd egy zongora kíséretével ismét szólózik. 

Zenei csemegének gondolom, érdekessé teszi a koncertet, új színt visz a műsorba - ilyet ritkán látni, talán kevesen is vállalják a szólista megjelenést egy ilyen (technikájában és súlyában egyaránt) nehéz hangszerrel. Respect Devich Benedek!

Balázs Elemér azonnal belopta magát a szívembe, így még nem hallottam senkit Bachot játszani: mintha romantikus mű szólna - vagy csak a képzeletem játszott?

 

Erre az alkalomra a klasszikus fekete - fehér szettet választottam, a télen oly öltöztető bunda felsővel, kötelező piros rúzzsal - ékszerek lemaradtak, ne csicsázzuk túl. (Valamit hagyjunk későbbre is! )

img_2318.JPG

 

 

Köszönjük a lehetőséget az Egyháznak, hogy helyszínt biztosít Egyesületünk részére!

A bejegyzés trackback címe:

https://egynapdivaleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr514390102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása