Avagy egy napra Díva leszek

Egy nap Díva leszek

Egy nap Díva leszek

Eltelt két év

2021. december 26. - Bianca Terek

2019 végén írtam utoljára. A bergamoi cikk sokáig a kedvencem volt, olyan jól esett újra és újra elolvasni, emlékezni. És milyen jó, hogy 2019-ben még elmentünk Bergamóba, mert később ezt nem tehettük meg. 

Nem indult rosszul 2020, februárban volt vajdasági buli, rádióban beszélgetős műsor a Gumicsizmával, egy cikk rólam a Gyógyszerészi Hírlapban, kórházi bál és már szerveztük a Ki mit tud-ot.

img_20200213_125338.jpg

De megjött a Covid járvány, és minden redőny lement. Szóval nem volt miről írni. 

Az Adventkor mindig megrendezett Idegsebészek Hangversenye legalább annyiban megrendezésre került, hogy a helyszínen felvehettük koncert darabjainkat az üres Bazilikában, majd online megtekinthetővé tettük. 

2021 sem volt sokkal bővebb szereplésben, azért egy tv-s forgatás csak összejött nyáron Ráckevén, ahol az Orvosmuzsikusokat mutatták be, és énekelhettem benne egy szólót. Hát, mit mondjak, nagyon izgultam, de túléltük. Ritkán énekelek olyan híresség előtt, mint Miklósa Erika vagy Batta András. 

https://mediaklikk.hu/video/partitura-8-resz-rackeve-es-kornyeke/

Emlékezetes nap marad az izgalommal és a hőséggel együtt. 

A másik nyári szenzáció az Bercel - Jákotpusztán törént, ezen a domboldalon:

img_20210709_182250.jpg

Talán furcsa elképzelni, de ide pakolt ki a Gumicsizma Zenekar, és a KBB is, és koncertműsort adtunk a domboknak, meg pár kedves nézőnek.

Szeptemberben Orsi barátnőm férjhez ment, az esküvőjén pedig énekeltem! Hát ez igazán jól esett, az eskető terem végre egy jó akusztikájú terem volt, mintha templomban lennénk, kellemes visszhanggal.

És végül az idei Advent egy kicsit kedvezőbb volt a tavalyinál, összejött egy éneklés a Szily Kálmán Műszaki Szakközépiskola szalagavatóján Csepelen, egy klasszikus színházi teremben, ami megadta a "nagyszínpad" kellemes izgalmát és kihívását. 

img_20211211_195418_1.jpg

Majd egy nagyon családias hangulatú fellépés Csepelen a Kifli Művek teraszán. Ezt a műfajt is szeretem, amikor kicsi közönség van, velük kontaktust lehet teremteni, és a légkör egészen barátságos. 

img_20211218_153729_1.jpg

 

És az év csúcsa, amikor megérkezett az alábbi karácsonyi üdvözlő:


img_20211215_194154_1.jpg

 

 Ehhez nem is tudok többet hozzáfűzni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egynapdivaleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316792864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása