Avagy egy napra Díva leszek

Egy nap Díva leszek

Egy nap Díva leszek

PEZSGŐŐŐŐŐŐT a Dívának!

2018. október 22. - Bianca Terek

A rádióban folytatott beszélgetést egy riporter az operettszínház énekeseivel. Arról zajlott az értekezés, hogy milyen más a mai operettsztárok élete, mint néhány évtizeddel ezelőtt, a századfordulóról már nem is beszélve. Nemcsak az ő életformájuk más, de a rajongók és viselkedési szokásaik is merőben megváltoztak. 

Az egyik bonviván nyilatkozta, hogy mára inkább a férfi énekeseknek van rajongótábora.

A primadonnák kitartó udvarlói mintha eltűntek volna az éterből. Pedig ismerjük a régi klíséket, mely szerint a férfiak pezsgőt ittak az ünnepelt énekesnő cipőjéből, és kifogták a lovakat a kocsijából, hogy ők maguk húzhassák. Névtelen vagy nevesített virágcsokrokkal halmozták el az imádott és sokszor teljesen elérhetetlen hölgyek öltözőit. 

Hová lettek ezek a férfiak?

Helyébük léptek azok a fiatal lányok, akik autogrammra várakoznak a művészbejáratok előtt, és visítva fogadják a kijövő bonvivánokat és táncosokat, könnyűszerrel akár oda is adják magukat egy-két alkalomra.

 

Jó, vagy nem jó: így van - de ez sem marad örökre. Jönnek majd új idők új dalai, dívái és rajongói. 

 

dsc09998.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://egynapdivaleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6714316885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása